Idyllinen kesämökki Tervolan kunnassa Louen kylässä. Kiinteistöllä on neljä pyöröhirrestä rakennettua rakennusta, jotka ovat; kesämökki 26 m2 ja sen terassi 10 m2, sauna ja saunatupa 14 m2, saunan yhteydessä erilliset puucee ja varasto 9 m2, vierasmaja 10 m2 sekä varasto/talousrakennus 21 m2.

Kesämökissä ja saunatuvassa on takka. Lisäksi kesämökissä, saunatuvassa ja vierasmajassa on patterilämmitys. Keittokomerossa on sähkötoiminen liesi ja uuni sekä uusi pakastinkaappi ja uusi jääkaappi. Pihalla vesiosuuskunnan tuoma vesipiste.

Kiinteistön pinta-ala 6,98 ha. Hoidettua piha-aluetta noin 1,5 ha ja muu osa on luonnontilassa ja kasvaa metsää, josta valtapuu on koivu. Polttopuut saa omalta maalta. Kiinteistölle on tie ja sille tieoikeus. Pihapiirissä oma lampi jokirannan lisäksi Joki on Louejoen Loueputaan osaa.

Kauppaan kuuluu tavanomainen irtaimisto ja lukuisia erilaisia työkaluja sekä koneita mm. päältäajettava ruohonleikkuri, jyrsin, raivaussaha, moottorisaha, soutuvene, 2 kpl polkupyöriä,