2mh+k+oh+2vh+s+erillinen wc, 87 m2. Nyt myynnissä Kalajoen keskustassa osoitteessa Lankilantie 28 D 14 tilava saunallinen kolmio rivitalosta As Oy Kalajoen Repokala. Kalajoen keskustan palvelut mm. kaupat, koulut, päiväkodit, liikunta- ja urheilupaikat, jäähalli ja kirjasto ihan käden ulottuvilla. Isoon olohuoneeseen yhdistyy keittiö ja ruokailutila. Kaksi erillistä vaatehuonetta, joista toinen on makuuhuoneessa ja toinen makuuhuoneiden välissä. Huoneisto on päätyasunto, johon kuuluu oma tilava piha Pohjankyläntien puolella taloa rauhallisin näkymin urheilukeskuksen suuntaan. Ulkovarasto sisäänkäynnin vieressä ja autolle sisäänkäynnin puoleisella pihalla lämpöpistokkeellinen paikka. Lämmitysmuotona kaukolämpö vesikiertoisin patterein.

Osa pinnoista kaipaa uudistusta ja kunnostusta, mutta niistä selviää pintaremontilla. Tässä nyt käsistään pystyvälle tilaisuus saada tilava perheasunto hyvällä sijainnilla kohtuuhintaan. Myös SIJOITTAJILLE mahdollisuus, sillä tämä asunto sopii mm. kimppamajoitukseen.

Myyntihinta 76 500 euroa

Sovi henkilkökohtainen esittely. Tervetuloa!

Soita ja kysy lisätietoja tai tule käymään! Katso etuovi nro e37932. Juhani Saari 050 310 4212, asiakaspalvelu@rannikonlkv.fi Keskuskarintie 20 as 11 A, 85100 Kalajoki